Kako sem presenetila svojo bodočo poročno pričo?

Presenečenje za mojo bodočo poročno pričo

Zaroka priče … kako sem “zaprosila” mojo poročno pričo!? (VIDEO LINK SPODAJ)

Najprej naj povem, da s partnerjem nisva uradno zaročena. Poudarjam to, ker sem včasih deležna vprašanj o zaročnem prstanu. Rada se pošalim, da sem ga kar jaz zaročila, hihi. Pa ni tako. Dolgo sva razmišljala o poroki, vsaj da bi šla podpisati na občino, a se nikoli ni zgodil pravi trenutek. Čakala oz. še vedno čakava papirje za gradnjo in tako se je tudi najina poroka zavlekla…

Pa sva rekla KONEC! Drugo leto praznujeva 10 let najine skupne poti, kaj pa če bi to proslavila s poroko, pa naj bo kar hoče, MIDVA SE BOVA POROČILA!

In s to odločitvijo je prišla tudi odločitev za poročni priči. Izbrala sem svojo sestrično Nino, kar ni bilo težko, saj sem vedela že od otroštva, da bo ona moja priča. Težje pa je bilo najti način, kako jo vprašati. Imela sem toliko zamisli, a si nisem želela pretiravati. Želela sem nekaj, kar bo prijetno in nepozabno ter ji bo ostalo v spominu kot čudovito presenečenje.

Sreča je bila na moji strani, saj ni bilo formalne zaroke, in Nina ni vedela, da se bliža poroka – prva kljukica, presenečenje bo.

Nato sva z mami prišli na idejo. Iz zaloge spletne trgovinice sem izbrala zapestnico, na kateri je pisalo “Maid of Honor”. Ob zapestnici je bila še luštna kartica s sporočilom “Will you be my…”, a sem se odločila, da bo še posebej magično, če bom priložila velik rose gold balonček in nanj pritrdila sporočilo iz kartice. Zapestnico iz spodnje slike najdete tukaj, balonček tukaj, nalepko pa tukaj.

Kako sem presenetila svojo bodočo poročno pričo?
Kako sem presenetila svojo bodočo poročno pričo?

Kako sem to izvedla?

Dogovorile smo se, da se dobimo pri moji mami, pod pretvezo kosila, ki ga že dolgo nismo imele. Brez “ta’fest” pomočnic ni šlo. Prišla sem malo prej, da sem skrila balonček v omaro, kartico pa v torbico. Mami in teti sem razložila njune naloge in prišla je še priča Nina.

Nina ima zelo rada zapestnice, zato sem ji po kosilu rekla, da sem našla eno res čudovito, ki sem ji jo želela pokazati. S trakom sem ji prekrila oči. Njena prva misel je bila, da jo bom kaj “nahecala”, da ji bom prinesla kačo ali kaj podobnega. Vesela sem bila, da se ni upirala in je pustila trak čez oči.

Odšla sem po zapestnico, mama je stekla v sobo po balonček, teta pa je že pripravila kamero za snemanje. Zapestnico sem ji pripela, vzela balonček in ji rekla, da lahko zdaj odpre oči. Njena reakcija pa je neprecenljiva, videoposnetek pa si lahko ogledate na YouTube povezavi TUKAJ.

Shopping Cart