Nepozabna dekliscina

Moja Nepozabna Dekliščina: Zabava, Smeh in Spomini

Najboljše prijateljice in druženje – kaj bi si nevesta lahko želela več? Moja nepozabna dekliščina je bila popolna mešanica zabave, smeha in nepozabnih trenutkov, ki jih je organizirala najboljša priča, Nina. Čeprav se nisem mogla povsem odpovedati nadzoru, sva skupaj splanirali časovnico, Nina pa je poskrbela za vse ostalo. Moja glavna želja? Super zabavna dekliščina, kjer so vse moje najljubše babe na enem mestu.

Priprave so bile pravi podvig! Malo mi je zmanjkalo časa za vse moje ideje. Uspela sem natisniti majice za punce, nalepke za steklenice limonc, bener za prostovoljne prispevke in celo mini hangover paketke, ki so vsebovali vitaminsko vodo, Frutabelo, obliž, čokoladico in personaliziran obesek. Vse je res izpadlo kjut!!

3, 2, 1... dan za nepozabno dekliščino

Zjutraj me je prebudilo čudovito sonce. Napakirala sem torbo za prespati, saj se je zabava začela in končala pri moji mami. Okoli pol desetih sem prispela domov s celotno robo za okrasitev. Kmalu sta prišli še teta in Nina, nato pa smo vse skupaj okrasile stanovanje in pot do njega. Baloni so viseli povsod in sreča je bila, da imamo tako super sosede, da niso nič komplicirali!

Za dekoracijo sem uporabila:

Zbor Deklet in Prva Pustolovščina

Nepozabna dekliščina

Ob enajstih so dekleta začela prihajati. Vse smo oblekle moje najljubše dizajne majčk in nazdravile na super dan! Po hitrem spoznavanju je sledil pica party. Kmalu zatem pa se je na vratih pojavil sosed s harmoniko – to je bil trenutek za ples!

Zbiranje prispevkov za poročno obleko

S harmonikašem smo odšle na dvorišče, kjer smo postavile stojnico z limoncami, ki jih je pripravila tašča. Mami pa je spekla pecivo. Zbirala sem prostovoljne prispevke za obleko 🙂 Najprej sem bila malce sramežljiva, a s pomočjo deklet in glasbe smo kmalu pritegnile mimoidoče. Prvi prispevek sem dobila od super sosede, sledil pa je še ustavljen avto – zmaga! Sprehodile smo se še do gasilnega doma in pozdravile še naše gasilce in gasilke. Res sem bila vesela in presenečena nad pozitivnem sprejemu našega dogodka. Hvala vsem sosedom in sokrajanom za prispevke, moja obleka je bila top!

Paintball v Radovljici

Po uspešnem zbiranju prispevkov smo se odpravile na paintball, ki se imenuje Paintball Bled, za link strani kliknite tukaj, nahaja se na obrobju Radovljice. Kljub nekaj modricam je bilo res ekstra zabavno. Zelo lepa narava in razgiban poligon. Gospod, ki je vodil aktivnost nas je postregel z borovničkam in lepo razložil pravila igre, da smo lahko šle v akcijo. Slikice si poglejte v spodnji galeriji. 

Večer Zabave In Smeha

Po paintballu smo se osvežile pri sestrični doma, prigriznile in zapele smo nostalgične hite. Nina je pripravila zabaven kviz z vprašanji, na katera je Matevž odgovoril teden dni prej. Igro je našla v spletni trgovinici tukaj. Če sem odgovorila napačno, sem morala piti, sicer so pile punce. Po kvizu sem dobila čudovito darilo – podvezico, ki sem jo nosila na poroki. Nato smo se odpravile na večerjo v Meka in nadaljevale zabavo v Šmeksu v Radovljici, kjer smo žurale do poznih ur. Nepozabna dekliščina!

Najlepše Darilo

Najlepše darilo, ki sem ga dobila je bila nevestina revija, ki so jo dekleta sama ustvarila. Testno verzijo so natisnile doma, kasneje pa sem prejela še original z dodanim albumom slik iz zabave. Ob branju intervjuja in smešnih slikic sem se smejala in jokala hkrati – nepozabno!

Dekliščina je bila popoln dan, poln smeha, zabave in čudovitih spominov, ki jih bom nosila v srcu za vedno.

PUNCE, HVALA VAM!

Shopping Cart