Darila za udeleženke dekliščine

Darilca nikakor niso bistvena za zabavo, vendar dodajo lep in oseben pečat. V paketku so lahko stvari, ki so namenjene »preživetju« dekliščine (na primer voda, energijska tablica in obliž). Za bolj intimno druženje s prijateljicami pa lahko v paketek vključite druge izdelke, na primer lak za nohte, parfumček, milo …

Naj bo preprosto in poskrbite, da je vse, kar je v paketku, nekaj, kar lahko uporabite ali pa nevesti nekaj pomeni.


Moja izkušnja s pripravo darila
Kot priča in organizatorka dekliščine sem izdelala zelo zabavne in enostavne paketke. Paket za preživetje Nežine dekliščine je vseboval: vodo, rogljiček, čokoladico, mint bonbone, elastiko za lase, zapestnico, značko, obliž, masko za okoli oči, vitergin, magnezij in vitamin B12 za zmanjševanje utrujenosti + obesek za spomin. Izgled paketka pa lahko preverite spodaj.


Zelo preprosto in prisrčno darilo pa so lahko tudi uhančki s sporočilom.


Za osebni dotik poskrbijo stvari, ki jih naredimo sami, na primer na ebay-u kupimo prisrčne zapestnice in oblikujemo kartončke z lepim sporočilom. Lahko naredimo nalepke za različne izdelke (lahko jih poiščeš na spletu ali pa ti na pomoč priskočim jaz).

V trgovinici imam papirnate ali pvc nalepke, ki so primerne za vse površine. Za posebne, unikatne nalepke pa kar pogumno napiši sporočilo v kontaktni obrazec.

V moji trgovinici najdeš različne stvari za osebna darilca.
Spodaj je nekaj zanimivih idej, ki sem jih našla na internetu

Shopping Cart